15weeks 4days

Ada yg sama ke dgn sy due hari raya pertama 😂 adeh mula2 igt baru 14minggu rupanya dah terlebih sbb bukak buku lmbat hihi . Harap sempat lah mkn ketupat nnty 😆#firstbaby

14 Balas

saya due lgi 2 hari nak raya.. xpe, kita mkn ketupat awal hehe.. baju raya tahun ni ibuny xbeli, beli baju raya anak je..

2y ago

Sy nk beli jugak baju raya . Kena ada feel jugak 😂

Sama kita. Saya oun due 3 hari sebelum raya 😂 Tengah confuse ni nak buat baju raya kecik ke besar hahaha

Sy edd 23 april , raya kedua 😂 bertabahlah kita 🤪🤪 harap kuat semangat tgk juadah hari raya

2y ago

Sama ..due 23/4 😃

Saya due 26/4 harap2 sempat raya first dan sec huhuhu... makanan raya xboleh move on,🥹

hm sy pon due bulan 4..risau tk dpt makan ketupat rendang semua tu hm😭sbb due 16hb gitu

2y ago

Adeh nnty byakla kena ganti puasa 😂

saya due 28/4 harap2 sempat makan lauk raya mak.. kikiki..

Sebelum bersalin kita raya lah dulu 🤣 apa ada hal 😆

26/4 hihi. Geng2 seminggu raya. Bertabahlah. 🤣

sya 15/4.. semoga dipermudahkan urusan ibu2 yekk

due raya pertama.... hahahhaha