due date 16/6

hi ada yg due 16/6.. semua masih okey ke? ke ada yg dpt date utk operate? or dh rasa tnda2

27 Balas

saya 15/6 gdm on insulin n ubat..rasanya xsmpai tarikh yg ditetapkan .sbb misi suruh get ready masa 38minggu.. huhu..apa2 pun smoga dipermudahkan segala urusan kita semua..

1y ago

dia bg tarikh dh ke

InshaAllah sy operat 10/6. Anak kedua. sy ada stress+anxiety lps eksiden doc syorkan czer. memandangkan sy msh lemah semangat, mdh berdebar, overthinking doakan sy ya ibu2

1y ago

semoga semuanya selamat puan.. xpee jnji baby sihat kn

sya due 19/6..so far smua ok lg sekarang..cuma ngilu bahagian pundi kencing ja bila baby terlalu aktif..hehehe..semoga dipermudahkan urusan kita semua..

1y ago

itu la tu.. dh start rasa mngeras ke? baby dh turun?

Saya due date 4/6/ 2023 dah 37 week masih blom kuar tanda2 Dan bertenaga lg bekerja. Kandungan yg kelima tak sabar nak cium bau baby last kandungan 10 tahun lepas

1y ago

Yup dah boleh ready dah pon nak bersalin scan doc bg tahu ketuban dah kurang baby tak nak membesar lg dlm perut any time jer boleh kuar, kandungan saya sebelum nie memang kelahiran normal

Semua okeyy . Normal kh kalau berat ibu turun naik Jax tpi berat baby 2.27kg ( 33 week) scan sma doc pakar semua okey juga .

sya 6/6. skrg ni perut kerap rasa mengeras. kaki pun makin sembab. semoga dipermudahkan segala urusan kita semua

1y ago

makin dekat dh tu dgn date

sy due 21/6 . so far alhamdulillah ok lg skrg . smga dprmudahkan sgala urusan kita smua bakal momy🥰

1y ago

akhir2 trimister ni kdg tu ada selera nak mkn . mkn byk2 . kdg tkda selera juga nak mkn .

sy due 24/6. gdm on diet control.tak berapa ok.stiap langkah jalan sakit

due 5/6 perut. kerap mengeras tapi xsakit..masih bertenaga..kena serah diri 28/5 ni induce

1y ago

due date kita sama..kenapa kena induce ya?

saya due 14/6, xdak trun tanda pa2 pn, smua, mengeras tu ada la & baby mkin byk gerak

1y ago

2.4kg last checkup