Bersalin 37 minggu

Ada yg bersalin 37 minggu x? skrg dh 37minggu ada tips x?#firstmom

3 Balas

Sy pun skrg 37w2d.. xde tips, cuma tunggu masanya tiba je.. 😌 semoga dipermudahkan segala urusan kita, baik² smuanya.

8mo ago

alhamdulillah, esoknya 21/10 (37w3d) Sy selamat melahirkan bby boy, sempat komen xde tips n cuma tunggu masanya tiba je, skali btul² tiba masanya 😅😅 x sangka pulk bby nk kluar time 37w+

dh buat exercise.? ada je org yg pulun buat exercise hari2 alih2 overdue jgk. tgk atas baby masing2 😅😅

Saya🙋🏻‍♀️ Tapi takde tips. Tahu2 dah sampai masa. Alhamdulillah.