Berpantang

Ada yang sedang berpantang??? Sy baru 10 hari.. Mcm Baby sy pun tgh mengadaptasi dgn dunia baru ni.. Selalu klu ada soalan2 sy sering bertanya kat sini sejak dari hamil lgi... Terima kasih utk yg sering menjawab soalan2 sy... Sbb xda org di sekeliling nak tnya.. Membantu sgt ada platform mcm ni.. Kadang buntu sbb semua baru.. Nk buat apa2 takut membahakan baby 😩😩Terima kasih utk yg sering berkongsi ilmu... #firstmom #firstbaby

2 Balas

Alhamdulillah..tahniah awk & selamat berpantang..sy 38w 2d, still x de tnda2 lg..berdebar jgk wlpn baby ke-3 😊

Alhamdulillah Selamat berpantang sis 🤗