injection depo

ada yang sama macam saya tak? lepas injection depo, naik ruam gatal dekat badan. hari2 kena ruam ni lepas suntikan ke dua 😢 #suntikandepo

2 Balas

Sama lah saya. Sy dah 2 tahun lebih cucuk depo. Tp sy perasan tahun nie, bulan last untuk cucuk depo next, contoh, kn cucuk depo 3 bulan, kalau sy cucuk bulan 1, bulan 3 tu mesti gatal2 kat bahagian kaki. Gatal die x boleh tahan lah. Tp nurse kata biasa je tu. Sy ingatkan sy sorg je alami benda nie.

12mo ago

Maybe effect die lain2 kan. Sy mcm kt atas tu tulis bahagian kaki sahaja. Awak pula kena seluruh badan. Kalau rasa x boleh bare dgn rasa gatal2 tu, boleh cuba tukar perancang lain.

maybe kesannya kot

12mo ago

mungkin jugak. tapi seksa betul tiap malam kena. tak tahu bila nak elok