Krim Eczema/ruam baby

Ada yang pernah cuba krim ni tak? Katanya untuk eczema tapi bau wangi mcm perfume.. cari dekat google pun keluar takbanyak info.. beli dari farmasi tapi was2 nak gunaa😅

Krim Eczema/ruam baby
2 Balas

I tried to my baby before this. Tapi burn ya muka anak 😂 Stop guna ya. You should try Eucerin Accute Care (Boleh cari dekat Shopee) kalau muka anak memerah kesan susu.

1mo ago

Eczema ni kalau dah satu badan naik ruam, bolehlah nak label begitu. Kalau naik macam ni, macam ruam susu jee 😅 Pakaikan losyen sis.

Takde gambar 😅

1mo ago

Ehh lupa attach hahaha.. dah edit😂