Maaf gmbar agak menjijikkan

Ada yang kena mcmni ke? Air kencing jadi macam darah..warna merah..pregnant 31 weeks.. Smalam ada sakit bwh perut, baby mngeras bnyk kali smpai sakit pinggang..Bngun pkul 3 pagi rasa nak kencing, tengok2 air kencing darah.. Tkde rasa sakit apa pn time kencing..#bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

Maaf gmbar agak menjijikkan
4 Balas

ad mkn mkanan yg wrna merah x? mcam sy hri tu mkn asam yg merah tu bnyk sgt..lpastu mnum air masak bnyk2 hilang

3mo ago

Tkde wak.. Tkde makan apa2 pn

Please terus ke PAC. Keluar darah tak normal. Segera ke PAC!

Pergi hospital ya

3mo ago

Baik sis terima kasih ya

sis dh bersalin kh??

3mo ago

Belum wak...cuma check hritu doc kata baby dh dduk bawah..baby pun semua ok..mybe kurang air