Ruam di kepala

Ada yang berpengalaman tak? Kenapa ya naik ruam sampai macm ni🥺#firstbaby

Ruam di kepala
3 Balas

maybe eczema. klu boleh xpayah sabun bila mandi, xpayah sapu apa² minyak. kalau nak sapu lotion, better dapatkan nasihat doktor

Maaf mommy sye tkde pengalaman...mommy blh refer ke klinik doktor blh bg ubt yg sesuai utk baby mommy tu ye

Hai sis, boleh tahu mcm mana keadaan ruam bany kat atas kepala tu. Sebab bany sy pun jd mcm ni.