mengandung

ada x yg mangandung anak x cukup setahun dah mengandung balik?anak baru 9bulan selepas ceaser😕..bahaya x?? makan perancang noriday pun x jalan padahal makan ikut masa#mommybuntu #jangandibully #pregnancy

mengandung
13 Balas

sy pun SME sis..bru czer anak prtme dh mennggal klu dia hidup mungkin bru 9bulan saya dh prength dh 3bulan

Kalau ikut nasihat doctor selepas 2 tahun. Tapi kalau da ketentuan nak buat mcm mana. Tawakal je la

xpe.dah rezeki sis