Mnyak utk baby selain brand naturel

Ada x yg guna mnyk ni selain naturel? Korang rasa mnyak ni okay x utk bgi baby 6bulan #SeriusTanya #SeriusTanya #bantujawab #Sharing_dong_Bund #Sharing_dong_Bund #firstmom

Mnyak utk baby selain brand naturel
1 Balas

Bezanya pada brand and price saja. Yang ni olive cooking oil. Kalau household awak memang guna olive cooking g oil untuk masak, guna je. Macam saya memang tak pernah guna olive oil untuk household cooking. Selalu guna unsalted butter and palm oil only. Hehe