Saya pejuang kemurungan

Ada x yg dalam ni tengah mengalami AXIENTY DISODER ..@ pannic attack ... Sy baru 4 bulan pregnant tp emosi kadang x ok . Mintak bantuan korang .. #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Saya pernah disahkan kemurungan masa zaman gadis, dan anxiety tu masih ada hingga kini. Saya mengawalnya dgn mengecilkan rakan saya, saya tak aktif media sosial, saya tak ambil job yg susah2, saya tutup ambil order pada tempoh sarat hamil dgn tujuan saya nak tenang, tak nak stress. pernah saya anxiety bila tengok skrin laptop semasa hamil, dan saya anxiety bila geng selalu update kes2 c19 tinggi. jd saya kurangkan tengok skrin dan tegur geng jngn lah share mcm tu. kesian kat org ada anxiety. Alhamdulillah, geng pun ok. Sy pun mute/ hide/ unfollow akaun medsos yg selalu bg berita2 yg buat saya anxiety. Sayangi diri. Selfcare