Minta pendapat

Ada x ubat yg sesuai utk ruam baby kt leher,, da try pkai Ezzera, cetaphill, sebamed, bedak agnesia smue still xad perubahan merah².. Any suggestion??

2 Balas

Boleh try calamine lotion tp yg liquid pye..tak pon, leh g jmp doktor..😊

4y ago

Sbb dia leherkan?takut ruam panas..ada ke ruam susu kat leher, sy tau pipi je,hehe..tp entah la..anak sy mana2 ruam ke ape.. calamine lotion yg cecair tu je..kena serangga pon tu jugak, bontot melecet guna zinc oxide, sudocream dgn calamine lotion..kalah leher, badan, kena gigit serangga..dr baby lg bg tu je..tak byk pakai ubat..sbb calamine lotion tu jenis sejuk..

refer doc.