Angin pasang

Ada x tips atau petua angin pasang? Kantung testis bayi belum turun 🙁#seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

1 Balas

sama mcm ank sy sis... ank sis lahir ckup bulan x? ank sy pn kntung testis belum turun dua belah mase lahir... lps sebulan da turun sbelah... ni bby da msok 2bulan,sy cek mcm da trun sbb dpt rase dua ketui telur yer.... bby sy pramatang... sbb blm ckup sifat... tp doctor ckp akn normal kalau xde apa2...

2y ago

Oh okayy tmakasih sis inshaAllah sy cuba❤️