Test

Ada x sape2 kat sini pernah rase.. Diri rase lain sgt.. Mcm Pregnant.. Tubuh sakit.. Pinggang sakit.. Kepala pening.. Perut cramp.. Tapi upt test - ve.. #ttc

1 Balas

Sy pernah. Mula2 rasa tanda2 nak prgnant. Mual2 semua. Tpi bila cek upt negatif. Lps tau diri tak prgnant terus semua tanda2 yg sy rasa sebelum ni hilang. Kdang2 bila kita set dlm otak kita ckp kita pregnant.bdn kita, perasaan kita akan ikut. 😢

4y ago

Yeke sis.. Harap2 betul2 lah lekat.. Mgharap sgt2..