risau..

Ada x sape2 di sini yg setiap kali preggy x de alahan langsung..risau adik bgth smelm kwn dia gugur ..sebelum ni preggy x de alahan..katanya kot lg kuat alahan ..lg kuat kita punya kandungan..betul ke? Ada x sape2 di sini yg alahan teruk tp gugur jgk..sy sebelum ni pernah gugur x de langsung alahan..kali ni preggy dh 13w pun x de alahan..ank sebelum ni semua alahan teruk..

50 Balas

Sy pon xde alahan.. Nie tggu masa jew nak bersalin... Hehhe

Mcm saya dah nk dkat due masih xde alahan dri start tahu pergy. .

5y ago

Alhamdulillah..akk pun berharap begitu..

Sy da 36 minggu xdak alahan... Alhamdulillah baby okey...

saya dah 33 minggu and still x de alahan alhamdulillah..

Masa pregnant anak first alhamdulillah takda langsung alahan .

5y ago

Alhamdulillah..selamat jgk sampai bersalin yer..sebenarnya utng org xde alahan..sbb dh pernah alahan..rasa separuh mati huhu..

sy pon xdak alahan apa2 alhamdulillah baby smua ok

Saya msuk 5 ni mmg x pnh ade alahan. Alhamdulillah syukur

5y ago

Alhamdulillah...akk pun berharap begitu..

Saya da 34w xde alahan langsung

sye pun tkde alahan sis

👍👍