bersalin 35 weeks

ada x pengalaman yg bersalin 35 weeks...sy ada ketulan di payudara....klau nak buang ketulan...baby kena keluarkan dahulu sbb bius full..takot efect dkat baby

2 Balas

sy bersalin genap 35w.baby lemas duk nicu 3hari..total duk wad sminggu je..wlpun kategori late prem .xlama duk spital sbb berat dia lahir 2.95kg..berat comel.kalau lahir biasa tanpa vacuum dan xlemas mungkin boleh discharge skali hr tu.

baby insyaAllah selamat je. sbb sy ade kawan bersalin 35 mggu. cuma dia akan duduk hosp lama sbb pramatang n klau berat x cukup 2.5kg pun akan stay hosp dulu dlm 2 mggu ke sebulan