Pengalaman mengandung selepas gugur

Ada x Mummy yg ada pengalaman mengandung selepas gugur? Atau mengandung sebelum datang period baru setelah keguguran? ##bantusharing #ingintahu

2 Balas

mcm sy skrg huhu.. sy bru je lpas gugur bulan 2 ritu, bulan ni xsempat nk period dh preggy balik.. hrap2 yg kali ketiga ni smuanya selamat sbb dh 2x keguguran

7mo ago

Sis , gugur tu berapa lama sis gap untuk tahu mengandung selepastu? Saya pun gugur bulan 1 haritu.. 26/02 sya check upt naik double line.. tiba2 harini check upt makin samar pulak..tp pi klinik dr kate x mungkin hormon mengandung.. jd waswas lak