Hamil 7minggu tapi keluar darah macam haid

Ada x mommy yg mcm ni ? Hamil tpi kluar mcm drah haid.saya dh ke hosp doc ckp bnykkn rht ja .slgi xkluar mcm ktul bby tu xyah rsau. Rhim smua trttup ok .scan cuma bby kcik lgi .kna scan lgy 3mnggu.tpi bleeding msih ada hri keempt ni .cuma xpnuh satu pad, bila bngun brdri or brjln bru ada skit.kalau kncng ada mcm isi merah2 ketul darah ja . #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

7 Balas

banyakkan bedrest sis . jangan banyak berjalan

2y ago

itu la sis . tpi dok rumah ni kdng trpksa jgk la bgn . sy cuma bedrest slsma yg bole .hrap bby ni kuat laa brtahan .