Hospital Wanita dan Kanak2 KL

ada x mommy yg dah bersalin di hospital wanita dan kanak2 kl. boleh share ke proses2 nye? betul ke sy bce docto dan jururawat tak cukup disana? terima kasih

1 Balas

Baru ni doc tanya sy...nk bersalin mana...sy jwbla nk try HKL pulak lah sbb baru n cantik....lps tu doc kata harus hati2 lah sbb baru kan..sistem dorg pon baru...ada dia dgr kes lambat dpt bilik lps bsalin..xtau lah kesahihan dia

4y ago

Sy lmbt lg...bln 7 br bsalin insyaAllah kalau bby ikut time dia😊..dia slalu bgantung pd tahap kesakitan yg dok ats kerusi ni..