BELI MESIN CEK BSP SNDRI

Ada x mommy yg ada gdm n kena cek Bsp tiap bulan? Sbab sy kira nak beli sndri mesin Bsp tu, nak p klinik kdg x larat nak dtg 4kali dlm sehari😅😅mana laa tau ada mommy sini yg cek Bsp sndri #firstmom #seriusnanya #ingintahu

2 Balas

Saya pun ada mesin bsp sendiri, adik sy punya sbb dia preg haritu pun sangkut gdm so sy pakai la turun temurun 😆. Mmg kena ada sendiri sbb lebih sng nak monitor. Beli set bsp dekat shopee byk murah2. Sy punya brand onetouch

Ya awak, saya check sendiri je. Nanti tanya la nurse in charge, boleh tak awak nak check sendiri, dan mesin glukometer apa yang sesuai. Macam nurse saya tak kisah, nak datang kk boleh, check sendiri @ di farmasi pun boleh.