Perut berangin

Ada x mommy alahan perut jadi berangin? Smp senak perut. Asal masuk makanan terus sakit. 9 week

2 Balas

Kita tak boleh lapar, asal lapar je perut akan masuk angin, bila sy perhatikan tahap kelaparan perut sy ni, setiap 3jam sy kena makan, ni kira makan berat lah, kena makan nasi. Yg kudap2 tu pula dalam 1-2jam selepas makan nasi, akan rasa mcm nak mengunyah pulak. Pendek kata, jgn lah biarkan perut kosong, makan jelah apa2 yg kita rasa nak makan.

haah pernah jadi