Baby & selera besar

Ada x mommies² yg baby dia dh start makan?Ank sy dah start cerelac.Klau bagi susu,dia akn menagis² mcm org pukul dia tanpa henti sambil sumbat tangan dlm mulut.Bila bagi makan,dia akn diam & senyum bila dia dh kenyang.So far dia membuang hari² & najis normal. Mlm pulak dia akn minum susu 6oz stiap 3 jam.Risau pulak tgk selera dia#firsttimemom

2 Balas

baby sis umur brp bulan ye? sis bagi cerelac yg warna hijau tu ke?

2y ago

Hijau.. yg beras.Baby start makan usia 3 bulan haritu.Masuk 5bulan sy dh start bubur kosong

Okay je tu.