Kuat makan yg manis²

Ada x mommies yg pengalaman masa preggy mcm sy?Kuat makan yg manis²….Tp x sangkut gula.Kandungan sy baru 18wks.Shari mmg kne makan yg manis² klau x akn sakit kepala.Sblum tido mlm plak kne minum milo… klau x,xleh nak lelap.Risau plak berbahaya kat kandungan 😢#ingintahu

2 Balas

Milo ada kafein, risau menganggu hb. I mean sy moderate kn pengambilan bnd2 manis. Ada yg kata klu kerap ambil bnd2 manis, bby dlm kndungan jd bsr. Wallahualam.

control ambik yg manis2 la ckup skadar nk bg hilang pening & lena tidur