muntah keluar darah

ada x mommie first terismeter munth darah? bahaya ke x ? #pleasehelp #firstmom

3 Balas

saya pregnant 10week anak ke dua , alah tk mcm dulu dulu lagi teruk cuma kalini kahak jadi banyak sampai saya muntah hujung hujung keluar darah , darah saya pun low mmng tak larat nak kemana mana prefer jumpa dr takut keliling kita tak ada org pantau

normal kot wak sbb saya pun first trimester muntah kuar darah , mungkin tekak kita da luka sbb muntah ajee sampaikan tkle telan air putih .

tiada