Kesan zincofer

Ada x kt sini yg makan zincofer pastu kepala pening, berdenyut² seharian.. rasa mual nk muntah aje. Padahal sy mkn sebelum tidur kott. Adakah x serasi?

7 Balas

Sye pn same 😅 tp skrng dh tukar .. sye beli jee kat farmasi ..

2y ago

awk gtaw nurse x tukar tu? atau beli sendiri? sy pun ingt nk tukar mcm yg sy ambik sebelum ni lah. Dr suruh tukar zincofer sbb hb low. sebelum ni hb okay (folic acid dan obimin). tp bulan ni sy stop folic acid. sy ambik obimin saje. tkot ni yg buat hb sy jd low. jd Sy ingt nk ambik semula obimin dan folic acid. biarpun org ckp obimin dh xperlu folic acid sbb dlm tu dh ada kan folic acid. tp tu lah, lain org lain penerimaan vitamin kan. tp esok Sy nk pii consult dgn Dr klinik swasta psl ni.