Due 19/08/2024 kerap sakit pinggang sampai ke perut dan sengal kaki tapi blum ada tanda bersalin

Ada x kat sini sama due dgn sya yg masih belum bersalin tapi kerap sakit pinggang, perut mengeras, kerap kencing, sakit perut tu adalah kejap2 dtg...dan ngilu dekat bawa ketika berjalan...

13 Balas

Due samaaa saya pun mcm tu . Anak first kan jadi tak tahu normal ke tak😂

2mo ago

Ntah la sis,, ada org ckp yg kita alami tu tanda2 bersalin dah nak dekat...tapi pecah air ketuban dgn kluar lendir darah jer belum lagi...semua tanda2 sya dah ada

sama due dgn saya tp saya kerap berak,kencing

iya sama bun..