Czer 2x..

Ada x ibu2 yg prnah czer 2x ?? Nak tnya klu dh czer 2x ada peluang untuk brsalin normal x skiranya prgnat lg ? #bantusharing

1 Balas

Hi mommy. Maaf sy baru pglmn seorg anak & czer. Tapi saya ada ipar dah 3x czer. Sekdr pgetahuan cetek sy, side hospital kerajaan.. klu dah 3x czer, mereka tak galakkan ats faktor keshtn. Tp swasta boleh je. Tapi mommy.. Sy pernah bjumpa dgn seorg ibu 5 anak.. Dan Alhamdulillah semua anak czer. Tapi xpasti bersalin kat mana..either government or swasta. Moga mmbantu jawapan sy. Smg dipermudahkan mommy. #TAPSupermoms #TAPactiveusers