37week buat scan

Ada x ibu2 yg kndungan dah 37 buat Scan bby Bolh ke buat? #First_Baby

1 Balas

37 weeks growth scan jaa boleh buat . Untuk tengok heartbeat & keadaan baby yg membesar dalam perut yg sempit ni . Kdg baby tidur tu gerakan kurang , as mom risau kalau tak cukup gerakan diakhir trimester ni .

2y ago

Baby saya asik mengeras je kalau dibelai² tapi dia tak gerak, scan haritu doc ckp dah takde heart beat tpi bidan kg ckp normal sbb dah nak beranak mmg bby takkan gerak sbb dah sempit, peninglah camne nak gi hospital pun bkn nya ada duit lgipun sya warga asing bill dia beribu²