KULIT GATAL

Ada x ibu2 mengandung kat sini mengalami kulit sensitif dan gatal2? Mcm sy msk trimester ke3 asyik nk bargaru ja and kaki pun da start berparut hitam2 bekas gatal and garu tu 🥲 aritu pg kk checkup da mtk cream dkt doc tp x bkesan langsung hurmm #bantusharing #adviceappreciated #SecondPregnancy

26 Balas

Sis beli lotion rosken beli yg kecik dulu try sbb sy pun cm alegic bila preggy ni syukur ok

4mo ago

Kalau kte da xtahan xde dah shopee farmasi terus dpt terus sapu hihi try sis mmg ok sgt

saya pakai dua ni dah okayh sikit , kalau tak saya garu macam ap gatal macm kne ulat bulu .

4mo ago

ohh bkesan ke bzu bzu tu, dh siap bli utk bby nnti tp blm try kt diri sdiri 😆

Guna bedak dan sabun semambu inshaALLAH cpt ok xbrparut xgatal dahhh🥰

3w ago

Bkn brand ni punya

saya dari 12-15w naik ruam panas penuh badan takboleh peluh langsung

4mo ago

ta bole bawak bincang langsung🤭

Sama..mengalami Edema & gatal2 mcm eczema..Nasib bhgn kaki sj.

4mo ago

gatal xleh bawak bincang 😆 hahaa

Try sapu alovera gel sis

4mo ago

Aah sis.. Sapu selawat sy pn ada naik ruam gatal alhamdulillah beransur pulih.. Kena sapu sampai serap mcm tu