Husband Memancing

Ada x husband mommy pergi memancing? Tak pe ke? Org tua2 ckp x galakkan..memancing kt kolam suka2..mancing dan lepaskan semula..bkn buat mkn ikan tu..cuma dpt ikan dpt duit je..

1 Balas

Sy pregnant dulu, husband rajin betul memancing, kalau bole tiap minggu dia akan keluar memancing, syukur alhamdulillah anak sy lahir sihat sempurna, sy berpantang hari ke 27 ☺️

10mo ago

Ye e alhamdulillah..mancing buat mkn ke sis? Sbb sy husband mancing xbuat mkn pon..tu yg risau hehe