minyak kelapa dara

ada x disini yang amalkan minum vco? berapa weeks ea sesuai untuk minum vco utk mudahkan bersalin

8 Balas

Saya amalkan vco dari tahu mengandung sampai habis pantang. Vco bukan untuk mudah kan bersalin. Dia supplement untuk kesihatan Ibu & baby je. Ramai salah faham. Nak mudah bersalin, makan makanan berkhasiat, banyak berjalan, buat Jalan itik, makan nenas, minum air kelapa, bersama dengan suami sekerap yang mampu. Insya Allah, mudah bersalin. 😊