baby 3bulan

ada tk baby mummy mcm sy baru lps cucuk 3 bulan mggu lps terus tk pandai tidur sendiri 🥲 sebelum ni ok ja skrg nk tidur atas badan ja klu letak melalak 😭😭😭#Sharing_dong_Bund #bantujawab #bantusharing #ingintahu

6 Balas

Kalau dah check semua okay, maybe dia dah berubah ragam kot tu. Terbalik dgn anak saya. 3 bulan pertama kalau tidur nk kena berdukung, buai, whitenoise & ambil masa lama baru tidur. Tiap hari saya mula tidur pukul 4 5 pagi. Selepas 3 bulan elok pula perangai dia. Sudah takmau buai whitenoise semua. Tidur pun awal takda melalak

2mo ago

wah hahahaha anak saya 3bulan awal ok semua tak payah bedung whitenoise tidur sendiri je lepas cucuk ni ha meragam pulak hahaha

Maybe ada yg dia x selesa thats why perlu bau ibu & peluk ibu.. as long as bila buat mcm tu boleh tdur ok lg.. melainkn wlau mcm mna pn baby menangis non stop atau langsung x boleh tdur, boleh jumpa doctor

2mo ago

ye dia atas badan dia tidur jee letak bawah je menangis

kna bykkn bersabar..sbb baby ni bila nk msuk bulan baru mmg byk ragam..so bertabahlah ya😅..brpa lama ni x pasti..sbb ikut ragam anak masing²😊

perangai baby memg brubah2.. smentara nk besar memg mcm2 ragam..

kadang baby nak beralih bulan sebab tu macam macam ragam

2mo ago

ikut pada baby..anak saya dalam seminggu jugak meragam