GBS keputihan

ada tips x utk hlgkn kpthan..wlpun kpthn sy kdg² jaa ada tp wrna hjau risau plk sbb result swab GBS...ubt insert dh 2kli ambil dan antibiotik dh mkn tp still klua lg kpthn kdg² jernih,putih susu dan hijau...sy risaukn ank sy dlm kndgn sbb ank firts mninggal dlm perut juga sbb GBS air ktuban leaking ....sy dh serik msok mncg itik ambl smple smpai bdrah² + sakit sgt²#bantusharing ...#seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

basuh bersih2 kemaluan... tak kisah lepas buang air ke lepas bersama suami ke... lepas tu jangan bagi miss v lembab.. minum air masak banyak2... saya start buka buku pink memang ada masalah keputihan n dah kena muncung itik 3 kali... masuk trimester 2 saya jaga betul2 pemakanan.... keputihan dah kurang sangat n takde apa2 masalah dah... kencing pun takde masalah dah... makanan penting kena jaga

2y ago

sy dh buat smua apa yg awk ckp sbb doc pon ada bg thu mcm tu...sy dh ikut tp msh ada sy dah ambik smple result GBS...dh msok insert 2kli dh n mkn antibiotik tp ttp sma jaa...mkn mmg sy jga sbb sy GDM on ubt & insulatard...

control permakanan n jaga kbersihan suami isteri https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟