Folic acid

Ada tips tak camne nak selesa makan vitamin saya makan sangobion shj sebab dalam tu da lengkap ada semua folic acid n vitamin tapi lepas je telan sangobion mesti senak perut tak slesa camne nak buat ni ye nak tukar iberet mahal lak ase tak mampu#ingintahu #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya

1 Balas

Sy hari tu Mkn obimin pluz.. Ad rase pening, loya n senak perut.. Sy Mkn sblm nk tdo mlm baru ok.. Sbb ad yg syor suh Mkn time tu