Tips naikkn berat baby dlm kandungan

Ada tips tak bg baby besar 😅 masa scan kt sonobee baby mcm kecik sikit. Anak sulung dulu terpaksa bersalin awal sbb baby kecik..

2 Balas

Awak ade minum susu tak? Cuba minum susu. Sy hari tu pun scan dekat sonobee. Tapi baby shy shy pulak nak tunjuk muka dia. Asyik tekup ngn tgn je. Sono grapher tu kata baby sy mcm bambam😄 tgn pun nampak bambam😂😂

1y ago

baru je start minum kambing..harap naikla berat dia😊 sama la dgn sy..buat scan 4D tp dia tutup muka plak..nanti repeat scan lg skali🤭 wahh bambam ye..awak dh brp minggu?

Minum susu