NAK TANYA SIKIT ..

normal ke baby kecik drpd usia sebenar? and ada tak tips nak naikkan berat baby dlm kandungan.. terima kasih momies🫶🏼 #1stbaby

4 Balas

sy pun mcm ni, doktor smpai ckp scan sterusnya kalau kecil juga kna refer dgn pakar. hrp2 ada la yg bg tips utk bsarkan baby dlm prut ni.

makan telur rebus pagi2..minum susu..bnyk makan sayur & buah..make sure ambik protein pun bnyk..balance suku2 separuh

Normal asalkan tak lbih 2 minggu. Kalau lebih doc akan monitor

normal.je .. awk brpe week dh ?