Doctor perempuan

Ada tak yg tinggal dekat area seri alam/pasir gudang johor.. mcm mana nak request doktor perempuan dan cara2 nya mcam mana? Hospital kerajaan dan swasta..#seriusnanya #firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

hospital kerajaan x boleh request.. ikut luck hari kejadian tu shift dr laki atau perempuan yang keje.. tp kalau swasta boleh pilih dr siap boleh pilih lg nak dr mana.. nnt dia bg list nama dr yg ada cuma kena sediakn fulus je

hospital kerajaan mmg kena redha laa dpt doc apa. ade rezeki dpt semua perempuan yg btugas waktu tu.