ada tak yang tahu ni biji apa ?

ada tak yg tahu ni biji apa ? kesian plk kat anak tiba2 naik biji2 ni . ank baru 3bulan #firstmom #seriusnanya #ingintahu

ada tak yang tahu ni biji apa ?
2 Balas

nampak mcm kayap bunga kata kami.. gatal panas dan pedih nanti lama² dia akan jadi cam kulit melepuh.. kalau kami petua nya.. sapu kunyit.. sebab ni masih baby sya risau.. baik bawa gi klinik..nanti doktor bagi ubat sapu..

Gatal ke, puan? Ada budak bila merah² macam ni rasa gatal. Saya tak pasti sebab apa ni. Mommy boleh bawa jumpa doktor untuk dapatkan rawatan

2y ago

ya gatal sbb anak selalu garu2 kt kepala