Sakit tapak kaki

Ada tak yg sama mcm saya? Masuk 3rd trimester ni especially kalau bangun tidur tapak Kaki sakit sangat

4 Balas

Sy pun sama sis sejak masuk 3rd trimester ni bila bangun pg sakit tapak kaki.. tapi lepas solat subuh siap masak breakfast utk suami dah hilang.. tak perasan hilang masa subuh ke time masak.. kdg jd tgh mlm.. bila dah letak badan lepas tu bangun nk ke toilet terus sakit tapak kaki tp tak bengkak.. insyaAllah moga baik2 saja..🀲🏻🀲🏻

kdg ada jg rasa..tp lebih kepada sakit tepi2..tp xla lama..suruh suami mcm tekan2 urut manja ..sy pn xprasan sakit tu dh hilang..maybe sbb byk bjalan kot... kaki ada bgkak x?

11mo ago

tak bengkak. cuma bila bangun tidur tu kita nak pijak lantai kan. the whole tapak Kaki tu sakit

sye sis, kerap sakit tapak kaki and sakit pinggang. mntk husband urut2 kan, nnt hilang la.

11mo ago

ada bidan cakap tapak Kaki tak boleh urut sangat. tak berani

Kita sama. Bangun pagi bila nk berpijak tu tapak kaki sakit. Tp kaki xbengkak pun