Missed miscarriage

Ada tak yg mcm saya? Missed miscarriage bulan 12 thn 2022, masatu baby dh 19week 3 days #anaksyurga sy redho 🙂..sekarang sy pregnant lagi dah 15week,alhamdulillah 🤲🏻..tp sy ada perasaan takut, trauma.. 😅 taktau kenapa smpai sy lambat buka buku pink..nurse pun bising..

4 Balas

saya missed miscarriage last year masa 18weeks. after 3 months, pregnant tapi gugur masa 5 weeks. sekarang alhamdulillah pregnant 13weeks dah. trauma memang ada. sampai setiap 2 minggu pergi scan. harap kalini baby sihat

1y ago

lepas baby saya keluar, doktor ada ambil sampel uri sikit utk tahu punca. puncanya sebab baby tak dapat darah dan oksigen yang cukup. sebenarnya 2nd trimester ada je keguguran tapi percentage kurang. walaupun saya kategori gugur, tapi saya dapat rasa pengalaman contraction tu. rasa sakit dia sama macam bersalin biasa tu

sy miscarriage 21mei2022..skrg pn pregnang lg 14weeks..sy pn ade rasa trauma..dh buka buku kt swasta tp rasa nk buka buku pink kt kerajaan..ape perlu bawa yer?

macam mana tahu miscarriage?? ada turun darah ke??

12mo ago

Takda apa apa tanda pun , checkup mcm biasa dkt Kk . Dokter scan xnmpk heartbeat baby dh.. terus refer hospital..

mg dpmudahkan segalanya amiin