Tak boleh minum air

Ada tak yg macam sy, semua air sy minum akan keluar semula..kadang lepas makan, takut nak minum, takut muntah semula...air putih pon sama juga tetap keluar semula...pening dh sy..skrg dh 8w5d...tak lama lg nk buat buku..takut air kencing kotor sbb kurang minum air 🥹mabuk teruk kali ni...ank sulong dh 8tahun..

4 Balas

Sy mcm awk sis . Sblm pregnant mmg kuat mnum air masak, kdg skli mnum sebotol hbs . Pregnant kali ni, mnum air masak kembung je perut . So sy mnum sirap . Baru okay 😂

Dah cuba infused water? Put slices of lemon/lime/mint/or any fruit up to your preference into cold water.

4w ago

Sama-sama, InshaAllah boleh. 🌹

Saya mula2 cmtu jgk,asa mual nk telan air kosong spritzer..last2 minum air sunquick

sya x blh minum air sjuk...sure muntah blik