Kk shah alam sek7

Hi. Ada tak yang stay sek7 shah alam. Mommies bukak buku pink senang tak? Saya dah banyak kali call kk tak pernah berangkat. Dah pergi klinik nurse cakap tunggu call tapi tak ade call pun. Saya dah 9week kang lambat bukak buku nurse jgk yg bebel. Huhu

1 Balas

Biasa dah nk 12w baru dia call bg date appointment. Ada juga yg terlajak sampai ke 13w. Biasa laa kk yg ramai sgt org ni. Kalau buka lambat, ckp lah dah nurse bg date lambat 🫣

1y ago

yer ke ? lambat jgk ehh. sis pernah buat kat sana ke