Buang air besar

Ada tak yang sembelit masa 11 weeks kebawah? Dah jaga makan minum tapi sembelit juga. Tadi terperasan macam ada darah sikit tapi bukan dari depan. Any suggested tak nak buat apa 🫠

1 Balas

sy tak sembelit tapi tak terasa nak membuang pun..kdg seminggu skrg jd 2minggu plak..tanya mil sy dia suh makan pisang..mmg berkesan esk tu terus ada rasa nak membuang..cuba laa

2y ago

yeke..saya tak terasa nak membuang..bila dh rasa tu mmg keluar la hehe sembelit tu yg perit tu kann