due semakin mendekat

ada tak yang due hujung /pertengahan bulan august, ada yang dah bersalin ke? kita masih menanti hari 37weeks dah baby masih selesa didalam perut, ibunya dh tk sabar nak tngok baby.. 😁#firstbaby #firstmom

7 Balas

sy dh 39w6d pun msih xde tnda jg klu ikut lusa serah diri dh tp doc bgi post date smpai 40w7d syukur sgt x jd kena induce mudah²an kita smua dpermudhkan aamiinn

saya due 26 august . ada rasa braxton hicks tu, lain lain tanda takde lagi . moga dpermudahakn dan lancar bagi kita semua🥹

10mo ago

due date kita sama hehe saya pun kadang ada rasa braxton hicks tu . semoga dipermudahkan segala urusan kita semua aamin

Saya masa 37w6d dah turun tanda mucus plug, sekarang 38w2d dah rasa contraction selang 30minit, due 23/8

10mo ago

wah dah turun tanda maknanya tak lama lagi lah tu. semoga dipermudahkan segala urusan kita semua aamin.. semoga selamat bersalin n selamat berpantang

saya due 29/8 37 minggu lebih juga ni sis, belum ada tanda 🤭

Due 24/8..baby xnk kuar ag.. Ank 2nd..ank 1st dlu awl 10hari dri due..

saya dh 38 w pn xda tanda2 lagi.sakit sgt ble nk bgn n bjln

10mo ago

ye.saya ada gdm on diet.perut dah start mgeras.smga dipermudahkan ibu2 yg nk bslin.

Mudahan semua baik tanpa mudarat