32weeks of pregnancy

Ada tak yang 32w then keluar lendir² jernih ,lepastu bahagian kemaluan sakit²,sengal² .adakah tanda bersalin atau keputihan ? Risauu

7 Balas

lendir tu keluar waktu kencing ke sis sbb sy pon keluar lendir yg sikit2 tu . Kalau bnyk rehat xde plk keluar klau berjalan sana sini xduk diam ada tapi xde sakit / gatal kat kemaluan

sy.. tgh alami 😌.. klau plug mucus ketul lendir besar n bnyak tandanya dah dekat.. pada pgalaman lepas lendir2 n sakit2 tu biasa je.. masa ni kputihan mmg bnyk,bgthu misi

Sy pun dh start ada keputihan jernih kadang putih .. pstu gatal 😅 sy bgtau dkt doc rupanya jangkitan kulat .. dapatlah ubat cream heheh

Sy pulak 34weeks keputihan warna putih susu… belum keluar lendir putih telur..🥹 risau je jgn bersalin awal.. biar lepas raya😅 due 9/5

1mo ago

sama sis due kita. saya pun dok ada tanda2 bersalin dah sakit apa semua. rasa braxton hicks ja kot. dok doa keluar la lepas raya, bagi raya dulu sbb barang raya semua dah prepare🤣

normal sebab baby dah masuk laluan biasanya

Saya sllu keluar putih jernih and dah rasa sakit sakit dkt kemluan.

4w ago

saya takdela selalu keluar lendir ,tapi sakit dekat kemaluan tu memang tiap² hari sakit . nak angkat kaki pun sakit .solat pun kena duduk

kita sama,tgh alami due sis bulan mei ke?