keluar lendir bercampur keputihan

hi mom semua..tkdi masa solat subuh saya solat lepastu macam keluar lendir bnyak dekat saya punya vegina tpi dy keluar macam period yg bnyak dan macam ikut pundi kencing mommy2 fham tak ? kan selalu kalau mula2 dyg period darah bnyk kan..lepastu darah tu rasa macam keluar ikut pundi kencing..momy fhm tak ?😂susah nk explain..lepas saya solat saya rasa mcam benda keluar mcm tu saya pun chek tgk dekat paha ada lendir jernih bercampur keputihan..saya dapat bezakan sebb selalu keputihan saya jenis lendir jugk tpi kental..tpi yg ni pendir macam cair sedikit..lepastu saya pun bgun pagi tkdi lepas mndi keluar mcam tu jgk macam terkencing lah kita ibaratkan..tpi benda tu lendir jernih bercampur ada sedikit keputihan..adakah itu tanda nk bersalin ?#pleasehelp #pleasehelp #bantusharing #firstbaby sekarang dah 38w5d..mohon bantu momy2 sekeliam#firstbaby #firstbaby

1 Balas

Better p hospital.. Risau dah ada bukaan.. Sy dulu anak kedua 38w2d dah bersalin... Sekarang menanti anak ke3, 37w.. Sdg tunggu tanda,. Baru rasa sakit pinggang belakang if duduk tegak.. Tapi nak tunggu tanda lain cam lendir jernih, darah, air ketuban or sakit perut yg kerap.. Semoga dipermudahkan persalinan kita semua