baby 9bulan

ada tak tips2 nak bagi baby minum botol .sebelum ni dia minum botol tapi sejak2 masuk 7bulan terus dia tolak botol .sya ingt nk bgi dia botol balik tapi dia tolak jugak 😩#bantujawab

1 Balas

kalau dia xnk botol susu .blh try bg sippy cup ... sbb dia dh start makan kan? blh try guna sippy cup..mana tw dia ok..kekdg ada budak mmg xnk botol susu..mcm ank sy pun dia xnk..last2 sy bg sippy cup.. alhamdulilah ok..since bby dia mmg xnk..try bg susu bdn letak dlm botol susu pun dia tak nak..bnyi nk muntah..mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

4w ago

ok nanti sya try mcm tu pulak ..susu bdan sya dah drop nk bgi botol dia xnak lgsung ..Aminn .trima kasih sis