Tips anak laki

Ada tak tips nk dpt anak laki ,dah ada anak perempuan sorang.mmg tuhan yg tentukan dpt anak laki ka perempuan tp kita boleh merancang kan #jangankecam2 #jangqnkecamjustbertanya

2 Balas

doa banyak2,mnta Allah bg bby boy🤭.sy buat mcm tu,stiap kli solat sy mnta bby girl.smpai sy pregnant pn masih doa.alhamdulillah Allah makbulkan doa sy dn suami☺️

Hehe tak boleh. Kalau nak rancang gitu kena sediakan bajet yang lebih. Jumpa O&G untuk persenyawaan luar rahim.