Due 24/7/22 tapi belum ada tanda nak bersalin

Ada tak tips na bg bby keluar sebelum kena serah diri 30/7 ni? Sy da buat mcm2 tapi baby masih seronok tido kat dlm. Td doc scan semua ok cuma doc bg tempoh 7 hari shj la. Doakan semoga Maizatul Shuhada mudah bersalin sebelum serah diri & bersalin normal tanpa koyakan ye.aminnnn

5 Balas

Aamiin! Semoga selamat bersalin mommy. Saya doakan semoga semua dipermudahkan. Borak borak dengan baby, pujuk dia keluar hehehe. Minum minyak kepala dara 🥺

Alhamdulillah sy dah selamat bersalin baby boy 4.44pm 3.35kg secara normal induce 28/7..terima kasih mommy2 doakan sy 🥰

2y ago

Alhamdulillah💗

Sama lh saya sis. Due 24 tapi 30 kena warded. Semoga kita dipermudahkan urusan ya

2y ago

Moga dipermudahkan urusan sis..sy amalkn jln itik, lompat bintang tp jgn lompat just tenjet, baca yassin & surah maryam sambil cangkung.xlarat blh jln sambil baca.kapsul kelapa dara..yg penting pujuk bby bg kerjasama 😊

Aamiin..semOga d prmudahkan urusan sis nanti ya' dOa n zikir byk²..

Aamiin..smOga urusan sis d permudahkn nanti..