Tips hilangkan morning sickness

Ada tak tips kurangkan morning sickness? Sy stay dengan mertua. Mmg tak boleh jejak dapur, terus pening dan muntah. Tapi tulah tak semua paham kita 😭#firstbaby

2 Balas

Misi kata cium bau buah limau kasturi klu boleh mkn2 sikit gak(india kt kedai mamak pun bagi sy mcm tu). Tp for me tak berkesan sbb mmg mabuk sepanjang preggy. Tak semua fhm kita yes betul. Tp klu ada org yg pnh ngandung mesti akn fhm. Lain org lain cara mengandung. Ada yg takde alahan, ada yg alahan sampai 3 bulan je, ada yg sepanjang kehamilan ada alahan.

mmg x boleh wat pe. saya dah 35 week pun ade ½ ½ masakkan x boleh bau. #14Dec20  #IbuRA #TAPSupermoms